Prijs 79.99 Euro €
Categorie Gereedschap
gepubliceerd datum 16/06/2018
Bekeken 300
Land Netherlands

Productomschrijving van TM Pneumatische Klepslijper, KleppenslijperGeschikt voor het polijsten en slijpen van kleppen in de klepzitting van de cilinderkop. Maakt middels de oscillerende bewegingen binnen enkele seconden gasdichte klepsluitingen voor de beste motorprestaties. Geen zere handen meer van het ouderwetse stokje ronddraaien! Ideaal voor multikleppers.
Technische gegevens van de TM Pneumatische Klepslijper, Kleppenslijper.Toerental3000 O/min.Luchtverbruik100 Liter per minuut.Deze set bevat zuignappen met de volgende diameters20 mm.
30 mm.
35 mm.
45 mm.


AL ONZE PRIJZEN ZIJN VERMELD INCL,BTW!Wij zijn importeur van bijna alles op het gebied van gereedschappen, machines, werkplaatsinrichting en meer. In onze magazijnen liggen maar liefst 3000 artikelen op voorraad, zodat we onze klanten snel kunnen uitleveren. Wij voeren de merken TopTul,ToolMania,Big Red, Piston Press, HBM, Sand Storm, Fasep, G-Force lift, Ceegos, Forza Toro, Fiac, Telwin, Autel, Pard. Op Marktplaats vindt u een kleine greep uit het ruime assortiment, kijk voor het volledig aanbod op onze site TOOLMANIA of bezoek onze winkel in Sittard.

Naam: Toolmania


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Online veiling: Richtbalk/trekbalk (31665
   Online veiling: Richtbalk/trekbalk (31665
   Gereedschap - Heel Nederland - 30.00 Euro €

   1x richtbalk/trekbalk, zonder hydrauliekpomp en zonder toebehoren, hoogte 170cm, lengte ingeschoven 330cm BVA Auctions is het online veilinghuis van Nederland met meer dan 1,3 miljoen geregistreerde klanten.

  • Automatische Eagle lashelm, laskap, lashelmen, flitskap
   Automatische Eagle lashelm, laskap, lashelmen, flitskap
   Gereedschap - Wolvega - 35.00 Euro €

   Te koop aangeboden een automatische lashelm met een mooie graphic. Het is een nieuw en ongebruikt product. Let goed op. Deze helm is traploos instelbaar door middel van een draaiknop aan de linker zijde naast het scherm tot DIN 13. Er zijn aanbieders...

  • Gereedschap
   Gereedschap
   Gereedschap - Zwanenburg - Gratis

   2 gereedschap


   
  verkoper:


  Toolmania

  Lokatie: denhaag - Netherlands


  Generated in 0.1967601776123 ms