ID: 29307
Basic Tapas (Valerie Berry)
€3,80
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Basic Tapas (Valerie Berry)
Meer dan tachtig eenvoudige, snelle, klassieke en moderne recepten om volop te genieten van Tapas zoals ze bedoeld zijn: Na een dag hard werkend gezellig met vrienden of familie bij een drankje.
· Tapas met ei
· Tapas met groente
· Tapas met vis en schaal- en schelpdieren
· Tapas met vlees
· Zoete tapas
De korte inleiding vertelt over geschiedenis van de tapas, de barhapjes van Spanje. Dan volgen fotopagina's met Spaanse producten, benodigd keukengerei en een aantal onontbeerlijke ingredienten. De inleiding eindigt met informatie over voorbereidend werk en zes tapas die snel te bereiden zijn.
De recepten worden onderverdeeld in tapas met ei, groente (vegetarisch), vlees en kip, vis, schaal- of schelpdieren en zes zoete tapas. Bij elke tapa een duidelijke ingrediëntenlijst met daarbij het aantal porties per recept, de voorbereiding- en bereidingstijd. De receptuur is op korte en duidelijke wijze beschreven en zijn thuis gemakkelijk te maken. Een aantal recepten bevat aanvullende tips of wetenswaardigheden. De ingrediënten zijn in Nederland verkrijgbaar. De naamgeving is, over het algemeen, in het Nederlands gegeven. Van elk gerecht is er een of meer mooie kleurenfoto. Als laatste een woordenlijst met uitleg over veertig ingrediënten, een receptenoverzicht, gerangschikt op de vijf soorten tapas en een alfabetisch register
Paperback, 160 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Terra, 2008
ISBN 9789058978394
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd
Meer dan tachtig eenvoudige, snelle, klassieke en moderne recepten om volop te genieten van Tapas zoals ze bedoeld zijn: Na een dag hard werkend gezellig met vrienden of familie bij een drankje.
· Tapas met ei
· Tapas met groente
· Tapas met vis en schaal- en schelpdieren
· Tapas met vlees
· Zoete tapas
De korte inleiding vertelt over geschiedenis van de tapas, de barhapjes van Spanje. Dan volgen fotopagina's met Spaanse producten, benodigd keukengerei en een aantal onontbeerlijke ingredienten. De inleiding eindigt met informatie over voorbereidend werk en zes tapas die snel te bereiden zijn.
De recepten worden onderverdeeld in tapas met ei, groente (vegetarisch), vlees en kip, vis, schaal- of schelpdieren en zes zoete tapas. Bij elke tapa een duidelijke ingrediëntenlijst met daarbij het aantal porties per recept, de voorbereiding- en bereidingstijd. De receptuur is op korte en duidelijke wijze beschreven en zijn thuis gemakkelijk te maken. Een aantal recepten bevat aanvullende tips of wetenswaardigheden. De ingrediënten zijn in Nederland verkrijgbaar. De naamgeving is, over het algemeen, in het Nederlands gegeven. Van elk gerecht is er een of meer mooie kleurenfoto. Als laatste een woordenlijst met uitleg over veertig ingrediënten, een receptenoverzicht, gerangschikt op de vijf soorten tapas en een alfabetisch register
Paperback, 160 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Terra, 2008
ISBN 9789058978394
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd