ID: 15178
* 3 Vegetarische Kookboeken *
€15,00
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Boek 1 : NIEUWE VEGETARISCHE KEUKEN (z.g.a.n.)
Het veelvuldig gebruik van kruiden en grote aandacht voor de samenstelling en kleur van de ingrediënten zijn kenmerkend voor de nieuwe vegetarische keuken van Rose Elliot. In dit boek passeren meer dan 170 recepten de revue, waaronder verrassende combinaties als een terrine van rode pepers en maïs en originele Japanse groentetempura. Alles wordt stap voor stap beschreven en de handelingen worden waar nodig duidelijk in beeld gebracht. Een kookboek dat écht vegetarische gerechten geeft: er worden beslist geen vis, schelp- en schaaldieren, Worcestersaus (ansjovis!) in de gerechten verwerkt. In dit prachtig uitgevoerde boek worden vele verrukkelijke gerechten besproken en via mooie kleurenfoto's getoond. Naast klassieke gerechten als terrines, omeletten, gevuld filodeeg, pasta, soufflés, hartige taarten enz. worden ook meer internationale gerechten als tempura, falafel, pizza's, couscous, enz. behandeld. Menusuggesties (o.a. vier kerstdiners), handige tips voor diverse bereidingswijzen, opmerkingen over de voorraadkast en het keukengerei. Het boek is voorzien van een zeer uitgebreid register (ook op ingrediënten). Wit omslag met kleurenfoto's van bereidingswijzen en mooi uitziende schotels. Een aanwinst met heerlijke, gezonde recepten.
Boek 2 : De Vegetarische Keuken
Dit kookboek biedt liefhebbers van de vleesloze keuken talijke verfijnde gerechten die eenvoudig te maken en zeer smakelijk zijn. De recepten, die zelfs d meest verwde fijnproever zullen bekoren, varieren van gerecheten met verse groente via knapperige salades en voedzame aardappelgerechten tot gezonde gerechten met granen. Natuurlijk bewijzen ook kaas, paddestoelen en eieren hun veelzijdigheid en nut.
De vegetarische keuken wordt geinspireerd door wat er zoal op de markt verkrijgbaar is, maar kijkt daarbij ook graag naar wat er verder in de wereld te koop is. Laat u verrassen door een provenciaalse kaasomelet, gevulde aardappelen, tortilla's met pikante salsa, een caribische waterkersschotel of krokante quesalila's met wilde rijst.
Elk recept wordt stap voor stap beschreven en in de lijst van ingredienten is de volgorde aangehouden waarin ze worden gebruikt. Zo bereikt u als vanzelf het schitterende resultaat dat u op de foto ziet !
Boek 3 : Da's pas koken / Vegetarisch (bladzijden zijn aan elkaar geplakt geweest)
De moderne samenleving bestrijdt zwaarlijvigheid, de alomtegenwoordige en ongezonde fastfoodindustrie en onhygiënische vleesverwerkingsindustrie. Het is dus geen wonder dat veel mensen met een zucht van verlichting overstappen op vegetarisch koken. De vooroordelen tegen vegetarische koken kennen we allemaal: angst voor gebrek aan diversiteit en kwaliteit, borden vol droge granen tegen een achtergrond van slappe, overkookte broccoli. Vegetarisch spreekt deze mythes tegen en wil de bezorgde chef geruststellen en inspireren. Dit kookboek bewijst dat een goed vegetarisch dieet absoluut niet afgezaagd of alledaags hoeft te zijn. Neem een knapperige peultjessalade en een lekkere falafel of misschien gaat u voor de auberginespiesen, met daarnaast wat kruidig naanbrood?
====================================================================
BoekenWurmB(ad)H(oeve)D(orp)
particuliere verkoop
Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod : Volg mij als Verkoper !
Druk op icoontje/knop met poppetje rechts naast de naam van BoekenWurmBHD (in hetzelfde vak als 'bekijk meer advertenties') Let op ! dat de + in een vinkje veranderd :o)
In Badhoevedorp.
- Auteur : Rose Elliot
- 60 pagina's
- ISBN 9789021523651
Het veelvuldig gebruik van kruiden en grote aandacht voor de samenstelling en kleur van de ingrediënten zijn kenmerkend voor de nieuwe vegetarische keuken van Rose Elliot. In dit boek passeren meer dan 170 recepten de revue, waaronder verrassende combinaties als een terrine van rode pepers en maïs en originele Japanse groentetempura. Alles wordt stap voor stap beschreven en de handelingen worden waar nodig duidelijk in beeld gebracht. Een kookboek dat écht vegetarische gerechten geeft: er worden beslist geen vis, schelp- en schaaldieren, Worcestersaus (ansjovis!) in de gerechten verwerkt. In dit prachtig uitgevoerde boek worden vele verrukkelijke gerechten besproken en via mooie kleurenfoto's getoond. Naast klassieke gerechten als terrines, omeletten, gevuld filodeeg, pasta, soufflés, hartige taarten enz. worden ook meer internationale gerechten als tempura, falafel, pizza's, couscous, enz. behandeld. Menusuggesties (o.a. vier kerstdiners), handige tips voor diverse bereidingswijzen, opmerkingen over de voorraadkast en het keukengerei. Het boek is voorzien van een zeer uitgebreid register (ook op ingrediënten). Wit omslag met kleurenfoto's van bereidingswijzen en mooi uitziende schotels. Een aanwinst met heerlijke, gezonde recepten.
Boek 2 : De Vegetarische Keuken
- Auteur: Naumann & gobel
- 92 pagina's
- ISBN 9783625112235
Dit kookboek biedt liefhebbers van de vleesloze keuken talijke verfijnde gerechten die eenvoudig te maken en zeer smakelijk zijn. De recepten, die zelfs d meest verwde fijnproever zullen bekoren, varieren van gerecheten met verse groente via knapperige salades en voedzame aardappelgerechten tot gezonde gerechten met granen. Natuurlijk bewijzen ook kaas, paddestoelen en eieren hun veelzijdigheid en nut.
De vegetarische keuken wordt geinspireerd door wat er zoal op de markt verkrijgbaar is, maar kijkt daarbij ook graag naar wat er verder in de wereld te koop is. Laat u verrassen door een provenciaalse kaasomelet, gevulde aardappelen, tortilla's met pikante salsa, een caribische waterkersschotel of krokante quesalila's met wilde rijst.
Elk recept wordt stap voor stap beschreven en in de lijst van ingredienten is de volgorde aangehouden waarin ze worden gebruikt. Zo bereikt u als vanzelf het schitterende resultaat dat u op de foto ziet !
Boek 3 : Da's pas koken / Vegetarisch (bladzijden zijn aan elkaar geplakt geweest)
- Auteur: Diverse auteurs
- 96 pagina's
- ISBN 9036618568
De moderne samenleving bestrijdt zwaarlijvigheid, de alomtegenwoordige en ongezonde fastfoodindustrie en onhygiënische vleesverwerkingsindustrie. Het is dus geen wonder dat veel mensen met een zucht van verlichting overstappen op vegetarisch koken. De vooroordelen tegen vegetarische koken kennen we allemaal: angst voor gebrek aan diversiteit en kwaliteit, borden vol droge granen tegen een achtergrond van slappe, overkookte broccoli. Vegetarisch spreekt deze mythes tegen en wil de bezorgde chef geruststellen en inspireren. Dit kookboek bewijst dat een goed vegetarisch dieet absoluut niet afgezaagd of alledaags hoeft te zijn. Neem een knapperige peultjessalade en een lekkere falafel of misschien gaat u voor de auberginespiesen, met daarnaast wat kruidig naanbrood?
====================================================================
BoekenWurmB(ad)H(oeve)D(orp)
particuliere verkoop
- Véél boeken !
- Goedkoop
- Alle Genres
- Regelmatig Nieuwe Titels
Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod : Volg mij als Verkoper !
Druk op icoontje/knop met poppetje rechts naast de naam van BoekenWurmBHD (in hetzelfde vak als 'bekijk meer advertenties') Let op ! dat de + in een vinkje veranderd :o)
In Badhoevedorp.